Wie zijn wij?

Bij elke renovatie of nieuwbouw is het belangrijk dat u kunt rekenen op een deskundige elektricien. In Schoten en omgeving heeft u die met Geudens Elektro vast en zeker gevonden. Zaakvoerder Thierry Geudens heeft niet voor niets al twintig jaar ervaring op de teller.

Parlofoon

Volgens de normen van AREI

Als eenmanszaak zijn we gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken, verlichting, parlofonie en zonnepaneelbekabeling, met een focus op particulieren. We garanderen snelle, correcte service conform AREI-normen en wetgeving, in samenwerking met Rexel voor topkwaliteit elektriciteitsinstallaties.

Onze missie

Onze missie is het leveren van hoogwaardige elektriciteitsdiensten die veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid vooropstellen. Door onze expertise en samenwerking met Rexel streven we ernaar om elk project, groot of klein, te perfectioneren en zo bij te dragen aan de tevredenheid en het comfort van onze klanten.

Belangrijkste waarden

Waarom Geudens Elektro?

We tonen onze waardering door extra stappen te zetten, zodat u een foutloze ervaring hebt. Wij kunnen vandaag uw beste keuze zijn!

plumbing-about

Ons werk

Elektriciteitswerken
Elektriciteitswerken
Parlofoon
Zonnepanelen
Parlofoon
Elektriciteitswerken
Zonnepanelen
Work

Wij zijn er om u te helpen! Contacteer ons vandaag nog!